Apurahojen hakeminen ja lahjoittaminen

Satakunnan korkeakoulusäätiö myöntää apurahoja Porin yliopistokeskuksessa opiskeleville opinnäytteeseen tähtäävään tieteelliseen tutkimustyöhön.


Yritykset ja yhteisöt voivat tehdä säätiölle lahjoituksia, joka on edullinen tapa rahoittaa mm. opinnäytetöiden tekemistä.
Apuraha on saajalleen verovapaa ja lahjoituksen voi yritys vähentää verotuksessaan.

Apurahahakemuksen ja lahjakirjalomakkeen opinnäytetyöapurahaa varten voi tulostaa alla olevista linkeistä. Molemmat lomakkeet palautetaan Satakunnan korkeakoulusäätiölle.

 


 

Satakunnan korkeakoulusäätiö myöntää vuosittain yleisiä apurahoja Satakunnassa tehtäviin Porin yliopistokeskuksen ja Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikön tieteenaloihin liittyviin jatko-opintoihin ja tutkimustöihin, lähinnä väitöskirjatöihin, sekä tutkimusohjelmiin ja -hankkeisiin.

Satakunnan korkeakoulusäätiön vuoden 2018 yleistä apurahaa koskevat hakemukset on laadittava säätiön hakemuslomakkeelle, joka tulee palauttaa 8.4.2018 mennessä osoitteella Satakunnan korkeakoulusäätiö, PL 181, 28101 Pori. Huom! Käytäthän hakiessasi yleisten apurahojen hakulomaketta. Myöhästyneitä, sähköpostilla lähetettyjä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Apurahat jaetaan toukokuussa 2018.

 

Lisätietoja:
Porin yliopistokeskuksen johtaja Jari Multisilta, puh. 040 826 2910, jari.multisilta@ucpori.fi

Satakunnan korkeakoulusäätiön hallituksen puheenjohtaja Sampsa Kataja, puh. 050 512 2571, sampsa.kataja@eversheds.fi

Ajankohtaista

Hallituksen kokoukset

maanantaina 8.4.2019 klo 9.00

Lahjoitus kaupallisen ja liiketoiminnallisen tutkimuksen ja koulutuksen edistämiseen

Lue lisää / Read more>